Om os

Malerfirmaet BV er et firma der gerne vil udvikle sig hele tiden. Vi mener at hvis man ikke udvikler sig, så er man under afvikling. Vi kigger hele tiden på fremtiden, bl.a. hvordan vi kan udvikle os, så vi går fremtiden i møde med åbent sind og ikke blot gøre, som man ”altid” har gjort. Vi vil gerne se på verden med positive øjne, og tror på at vi kan gøre en forskel inden for malerbranchen. Vi håber vi kan inspirere vores kunder til, at se den verden af muligheder man kan skabe med maling.

Medarbejderne er MEGET vigtige for vores virksomhed, og vi har et ønske om, at skabe den bedste arbejdsplads i Danmark inden for malerbranchen. Vi vil gøre alt for at vores medarbejdere føler de er en del af firmaet, og ikke blot en ansat - de skal gerne føle ejerskab. Det gør vi ved at lytte til medarbejderne, og sammen med dem, finde de bedste løsninger, for dem og kunden. Det er med til at gøre, at du altid bliver mødt af glade og tilfredse medarbejdere i vores firma.    

Malerfirmaet BV klarer alle opgaver inden for malerfaget, og vi har nogle nøgleord som går igen og igen.

  • Troværdighed - Vi holder det vi lover, ALTID.
  • Ærlighed - Vi fortæller altid kunden, hvad vi mener er den bedste løsning.
  • Kvalitet - Vi stopper ikke før at kvaliteten er helt i orden
  • Glade medarbejdere - Vi sætter utrolig stor pris på vores medarbejdere, og gør derfor alt for at de altid er glade og tilfredse. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver glade kunder.

Vi samler kun på glade kunder, og vil gerne have, at vores kunder har lyst til at bruge os igen. Derfor stopper vi aldrig før kunden er 100% tilfreds.

Vi påtager os opgaver i hele Danmark, og har en lang række dygtige medarbejdere, som er klar til at hjælpe kunderne på den bedst mulige måde.